Daca credeati ca cei de la IKEA erau cat se poate de enervanti pentru faptul ca au transformat articolele de mobilier in puzzle-uri imposibile, aflati ca acum au deschis si un restaurant in care-ti pregatesti singur mancarea. E un fel de next level de DIY in materie de cooking.

1
The Dining Club IKEA // clearlymagazine.com

Poate parea o idee enervanta, dar, de fapt, este o idee foarte buna, pentru ca astfel IKEA isi transforma clientii in bucatari si ii expune experientei de cooking intr-o bucatarie mobilata si dotata exclusiv de la IKEA.

In comunicatele de presa spun ca, de fapt, au facut acest restaurant pentru ca in urma unor studii au descoperit ca oamenii petrec din ce in ce mai putin timp in bucatarie si au tendinta de a nu mai gati, iar ei au vrut readuca aceasta bucurie inapoi in viata oamenilor… Si, daca, le iese si lor ceva, nu se supara nimeni. Nu?

Ca sa intelegem mai bine, restaurantul deschis in Londra se numeste IKEA’s Dining Club (este un restaurant de tipul pop-up, ce a functionat pe o perioada mica de timp, 10 – 25 septembrie) si trebuia sa te programezi din timp pentru a avea ocazia de a gati, impreuna cu 19 prieteni, tot felul de mancaruri suedeze sub supravegherea unui chef tot suedez.

2
The Dining Club IKEA // sursa foto: thesun.co.uk

De asemenea, mai trebuie mentionat ca totul a fost gratis, facand parte dintr-o campanie de marketing, pentru popularizarea produselor IKEA.

Smart si nu putem spune ca nu ne-ar placea sa incercam asa ceva si in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.